Mensen met beperking ontmoeten fractie ChristenUnie

woensdag 13 maart 2019 21:09

De fractie van de ChristenUnie organiseert verschillende activiteiten om met burgers uit Meppel in contact te komen. Op deze manier verkrijgt de fractie informatie vanuit de samenleving die dient bij het maken en onderbouwen van keuzes en het maken van voorstellen.


De fractie probeert iedere keer aan te sluiten bij haar gesprekspartner. In navolging van een middag vorig jaar met leden van Onderling Sterk Meppel willen wij nu een bredere groep van mensen met een beperking bereiken.

Daarom kiest de fractie voor een vorm van ontmoeting door middel van spel, gesprek, drinken en eten. De fractie staat open voor een ronde tafelgesprek maar biedt ook gelegenheid voor een 1 op 1 gesprek. De middag is bedoeld voor iedereen die zich thuis voelt bij deze groep.

Wij horen graag van mensen hoe het met hen gaat, wat hen bezighoudt. Voelen zij zich geaccepteerd. Aandachtspunten kunnen zijn of zij plezierig wonen, vrije tijdsbesteding, sport, werk, ondersteuning tot zelfs een hobbel op de stoep.

Niet overal kunnen wij een antwoord op geven. Maar wij willen luisteren en daar mede onze keuzes op baseren.

Onze slogan is “ u bent waardevol”. Die willen wij uitdragen en invulling aan geven.

Voor ons is iedere inwoner van Meppel van waarde.

Kom zaterdagmiddag 16 maart 2019, naar de Kruiskerk, Thorbeckelaan 73, 7942 CL Meppel. Wij beginnen om 14.30 uur en we sluiten af rond 17.45 uur. Wil je mee-eten? Meld je dan aan via fractiechristenuniemeppel@gmail.com of  06-40220814

« Terug

Reacties op 'Mensen met beperking ontmoeten fractie ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.