Stieneke van der Graaf bezoekt in het kader van de Natuurwerkdagen Meppel

Post Natuurwerkdag.jpgwoensdag 08 november 2023 09:17

Tijdens de Nationale Natuurwerkdagen (3 en 4 november) zetten meer dan 15.000 vrijwilligers in Nederland zich in voor de natuur in hun buurt. Dit doen zij door de handen uit de mouwen te stekken en samen klussen op te pakken. Heel waardevol vinden we dat als ChristenUnie. Want, vele handen maken ligt werk. En met elkaar leer je de natuur in je buurt extra waarderen.

In Meppel werd dit jaar op 4 november door vrijwilligers o.a. gewerkt in het Noorderpark en bij de Kruiskerk. Rondom de Kruiskerk wordt een levende ruimte gemaakt met een boomgaard, moestuin, kruidentuin, vaste plantentuin en bloemenweide. Er is ruimte voor verwildering en spelen. Omdat deze ruimte nog in ontwikkeling is, wordt de tuin niet alleen winterklaar gemaakt, maar ook wordt een nieuw deel ingericht. In de kruidentuin komen nieuwe planten te staan, de bloemenweide wordt onderhouden en de bodem gevoed met compost.
Genoeg te doen dus! Daarom steken we als ChristenUnie graag bij dit project de handen uit de mouwen. En we werden daarbij geholpen door Tweede Kamerlid en kandidaat voor de aankomende verkiezingen Stieneke van der Graaf.

Hieronder vindt u een foto-impressie van het bezoek van Stieneke aan Meppel

Natuurwerkdag I

                              Natuurwerkdag II

                                                         Natuurwerkdag III

Natuurwerkdag IV

« Terug

Reacties op 'Stieneke van der Graaf bezoekt in het kader van de Natuurwerkdagen Meppel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.