ChristenUnie Meppel op Hyves

hyves_bannerwoensdag 29 juli 2009 19:39

Beste mensen, ik zit op hyves. Ik had gedacht dat het meer iets voor mijn kinderen zou zijn, maar ik zit nu ook op hyves. En dat komt door de ChristenUnie.

Beste mensen, ik zit op hyves. Ik had gedacht dat het meer iets voor mijn kinderen zou zijn, maar ik zit nu ook op hyves. En dat komt door de ChristenUnie.

We hebben afgesproken om als ChristenUnie Meppel op hyves te gaan. Daarmee hopen we onder andere jongeren te kunnen bereiken, zodat ze weten dat de ChristenUnie er is en wat die voor ze kan doen. Maar daarvoor was het nodig dat ik zelf ook op hyves ging. Ik heb al 7 vrienden.

Ik moet zeggen, het is wel leuk. Je surft wat op verenigingen en scholen en ziet weer allemaal voormalige klasgenoten en leden van verenigingen waar je bij hoort of bij hebt gehoord. Als je er echt mee bezig gaat, kost het wel veel tijd. Daarom ben ik blij dat ik er niet eerder mee ben begonnen en dat ik het niet doe om m’n eigen hyves te promoten, maar om de ChristenUnie voor het voetlicht te brengen. Die heeft inmiddels 10 leden meer dan ik vrienden heb. Wat mij betreft mag de ChristenUnie mij ver voor blijven.

Ik heb voor deze hyve-aanmelding hulp gehad van Paul Zondag. Die helpt ons wel eens bij de ChristenUnie. Daarnaast is er een actieve groep onder leiding van Allard Treep, met vanuit het bestuur een actieve bijdrage van Harry Tempelman, bezig een plan te maken om de ChristenUnie in Meppel nog bekender te maken. Daar worden leuke ideeën uitgewerkt. Zo is er al een caravan gekocht en gaan we met de caravan meedoen aan de Donderdag Meppeldag. Een leuk initiatief!

Ik begin helemaal zin in het nieuwe seizoen te krijgen. Worden we vrienden?

Gert Stam.

 

 

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Meppel op Hyves'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.