Een ervaring rijker. Op het binnenhof

SAM_4723maandag 07 november 2011 21:44

Ik ging de Dinsdag in de herfstvakantie met mijn vader naar Den Haag naar de 2e kamer. Ik was gast bij de ChristenUnie. Dat vond ik heel leuk. Maar ik ging eerst naar het Binnenhof. Op het Binnenhof zagen we eerst Mark Rutte (algemene zaken),daarna zagen we Hans Hillen ( Defensie) en ik ben met minister Hillen op de foto geweest, dat vond ik super vet. En nog minister Kamp (sociale zaken) en minister de Jager (financiƫn) had ik ook gezien.

Bij de ChristenUnie
Toen we eenmaal binnen waren moesten we snel naar de fractie want die ging vergaderden. De vergadering was wel leuk en boeiend. Midden in de vergadering ging ik lunchen in het Kamerrestaurant. En toen kreeg ik een koffertje daar stond op: Derde Kamer daar zat een spel in voor de klas en ik kreeg een kaart daar stond op de verdeling van de zetels en ik kreeg nog 2 pennen, een key-cord en een notieblok. Toen kreeg ik een rondleiding door heel het gebouw van de 2e  kamer. Dat vond ik helemaal cool . Na de rondleiding was het vragenuurtje dat was interessant.

Nog een paar mensen die ik heb gezien
Ik heb Geert Wilders gezien en Emiel Roemer, Alexander Pechtold en natuurlijk Arie Slop , Joel Voordewind, Cynthia Ortega-Martijn en Carola Schouten maar Esmee Wiegman was er niet.

Het einde en terug gaan
Bij de rondleiding zei Don (degene die ons rondleidde) dat we de handelingenkamer moesten zien. Maar het kwam er niet van. Dus toen we weggingen gingen we er wel even heen en het was super mooi.
Maar zo even bij Cynthia vroeg ze of ik het koffertje al had van de derde kamer(het spel) maar ze had een nieuwere versie.
En toen gingen we weg het was echt super leuk. En de volgende keer met een ChristenUniedag ik ga er echt heen.

« Terug

Reacties op 'Een ervaring rijker. Op het binnenhof'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.