ChristenUnie stelt vragen over uitblijven huisvestingsplan voortgezet onderwijs

Schoolbord-school-onderwijs-schrijven.-groot2-522x391woensdag 22 februari 2012 21:39

Op 22 oktober 2011 heeft wethouder Jansen toegezegd dat de huisvesting van het Greijdanus College en Dingstede meegenomen zou worden in het Integraal HuisvestingsPlan voor het voortgezet onderwijs. Gert Stam is dan ook onaangenaam verrast door het ontbreken van het integraal huisvestingsplan voor het voortgezet onderwijs in de actielijst die het college naar de gemeenteraad heeft gestuurd.

Iedereen die de regionale kranten heeft gelezen, weet hoeveel ophef er is geweest over een brief van Dingstede en Greijdanus betreffende hun huisvesting. Volgens Gert Stam is de lange onzekerheid over het Integraal HuisvestingsPlan er de oorzaak van dat scholen dit onderling in de pers gaan ‘uitvechten’. Omdat Gert Stam het belangrijk vindt dat er snel duidelijkheid komt, gaat hij morgen de volgende vragen stellen aan wethouder Jansen:


1.    Waarom is er tot op heden vanuit het college nog geen informatie gekomen over deze toezegging?

2.    Is het college met onze fractie van mening dat de onenigheid tussen de scholen te wijten is aan het ontbreken van een adequaat IHP voor het voortgezet onderwijs in Meppel?

3.    Wat is de opvatting van het college over de door Dingstede en Greijdanus naar voren gebrachte zaken en de reactie van Stad en Esch daarop?

4.   Wanneer krijgt de gemeenteraad de toegezegde informatie over het IHP voor het voortgezet onderwijs?




« Terug

Reacties op 'ChristenUnie stelt vragen over uitblijven huisvestingsplan voortgezet onderwijs'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.