Vrijwilligers zijn waardevol - Opnieuw vrijwilligersgala van de ChristenUnie in Meppel

Roelienke bdinsdag 25 september 2018 21:01

Meppel - Afgelopen maart heeft de ChristenUnie Meppel een vrijwilligersgala georganiseerd onder het motto 'U bent Waardevol'.

De ChristenUnie heeft toen verschillende mensen uit de Meppeler samenleving in het zonnetje gezet, die waardevol zijn voor hun omgeving: bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorg, pleegzorg, binnenstad of duurzaamheid. De ChristenUnie wil dit evenement nu jaarlijks organiseren en wel op de tweede dinsdag in november.

Op dinsdag 13 november a.s. organiseert de ChristenUnie Meppel daarom opnieuw een vrijwilligersgala. Want er zijn nog veel meer Meppelers die waardevol zijn.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die actief betrokken zijn in onze samenleving. Dat kan zijn in de volgende categorieën: duurzaamheid, sportvereniging, culturele club, in de wijk/buurt, bedrijfsleven, onderwijs, participatie, zorg. Maar misschien heeft u op een ander terrein ook wel iemand die u wilt nomineren.

U kunt een vrijwilliger nomineren tot 22 oktober a.s. Mailt u dan met vrijwilligersgala.christenunie@gmail.com. Vermeld op de aanmelding de reden waarom u deze persoon nomineert, de naam, adres en in welke categorie. Een deskundige jury zal uiteindelijk beoordelen wie in het zonnetje gezet wordt.

ChristenUnie Meppel

Opmerking: De getoonde foto is gemaakt in maart 2018 toen de Christen Unie vrijwilligers uit Meppel in de schijnwerpers heeft gezet..

« Terug

Archief > 2018 > september

Geen berichten gevonden