Gert Stam opnieuw lijsttrekker voor de ChristenUnie

Gert2.jpgdonderdag 16 september 2021 18:36

Gert Stam opnieuw lijsttrekker voor de ChristenUnie. Daarmee kiest de ChristenUnie voor betrokkenheid en ervaring.

Meppel - Met de keus voor Gert Stam als lijsttrekker gaat de ChristenUnie Meppel voor continuïteit en betrokkenheid in het gemeentebestuur. Stam is sinds 2006 actief in de Meppeler politiek.

Veel Meppelers hebben Gert Stam leren kennen als iemand die weet wat er leeft in Meppel en zijn oor voortdurend te luister legt in de samenleving. In zijn periode als wethouder (2014-2018) was hij veel in de wijken en bij verenigingen te vinden. Ook in de afgelopen raadsperiode heeft hij als gemeenteraadslid en vice voorzitter van de raad goed zijn volksvertegenwoordigende taak weten uit te oefenen, aldus het bestuur van de ChristenUnie. Voorbeelden daarvan zijn zijn inzet voor het behoud van de Zuiderschool (eerder al gepubliceerd op deze website), een zorgvuldige inspraakprocedure in Nijeveen (over de Small Villa ’s op de locatie Danninge Erve in Nijeveen; zie eerdere publicatie op deze website) en zijn strijd voor een Groene Gracht in de binnenstad van Meppel (eveneens eerder gepubliceerd op deze website).

Stam: “Ik kijk er naar uit om mij nog een periode in te zetten voor de inwoners van Meppel, Nijeveen en Rogat. De ChristenUnie is een partij van en voor de samenleving. Het is dan ook een voorrecht om me namens de ChristenUnie in te zetten voor deze prachtige gemeente”.

 

 

« Terug