Werkbezoek deel fractie ChristenUnie aan scholengemeenschap Greijdanus

Logo greijdanus.pngwoensdag 09 februari 2022 17:01

Vrijdag 4 februari jl. heeft een deel van de fractie van de Christenunie een bezoek gebracht aan het Greijdanus in Meppel. Een vitale school waar elke dag rond de 500 leerlingen les krijgen en waar aandacht is voor (christelijke) vorming en persoonlijk onderwijs.

De ChristenUnie vindt het belangrijk om te weten hoe het met de leerlingen gaat; in het bijzonder in deze tijd waarin de coronamaatregelen een grote rol spelen in de samenleving en het onderwijs. Daarom gingen we met hen in gesprek; het was fijn om van de leerlingen te horen hoe zij dit ervaren en welke ideeën zij hebben voor nu en in de toekomst.

Ook hebben we gesproken met vestigingsdirecteur mevrouw Esther den Ouden om te horen wat de school nodig heeft om zo goed mogelijk onderwijs te kunnen uitvoeren. Zo spraken we over de toekomstplannen van het Greijdanus in Meppel; de wens voor een VWO-licentie om volledig van brugklas tot eindexamen in Meppel VWO te kunnen volgen, maar ook de behoefte aan een gymlocatie dichtbij de school.

Het was mooi om te zien hoe het Greijdanus het ‘schitteren in Zijn licht’ als opdracht ziet en de leerlingen de plek en ruimte geven hierin te mogen groeien.

Wiltr u meekijken met dit werkbezoek? Klik dat hier. Het kan vanwege de omvang van de opname even duren alvorens het filmpje zich na het downloaden opent.

« Terug

Reacties op 'Werkbezoek deel fractie ChristenUnie aan scholengemeenschap Greijdanus'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.