Werkbezoek aan GroenOpgewekt

Logo GroenOpgewekt.jpgwoensdag 08 februari 2023 18:53

De fractie van ChristenUnie Meppel heeft op 30 januari jl. een werkbezoek gebracht aan GroenOpgewekt. Het bedrijf is gevestigd aan de Eekhorstweg 35 in Meppel.

GroenOpgewekt help bedrijven en particulieren met het slim ‘opwekken, beheren en opslaan’ van complete zonne-energie systemen.

Aanvullend laadpalen, zonnecarports– en overkappingen (BIPV) en energiedaken (BIPV). Zij maken hierbij gebruikt van eerlijke hoogwaardige kwaliteit producten, alles rechtstreeks af fabriek uit Nederland en Duitsland en voorbereid op de toekomst!

Als pionier in zonne-energie en gediplomeerd en gecertificeerd Solar Specialist adviseren, ontwerpen, leveren en installeren zij Nederlandse en Duitse zonne-energie installaties.

Tijdens het werkbeoek ging het gesprek onder andere over de rol die GroenOpgewektzou kunnen spelen bij de verduurzaming van Meppel. Maar ook het tekort aan vakmensen en de mogelijkheden die Groen Opgewekt ziet bij het opleiden van jonge mensen werden besproken. Op hun website worden vele mogelijkheden getoond van het slim opwekken, beheren en opslaan van zonne energie.                                                         Post werkbezoek GroenOpgewekt

« Terug