ChristenUnie stelt kandidatenlijst vast

Gert Stamdonderdag 31 oktober 2013 22:36

Op woensdag 30 oktober 2013 heeft de ChristenUnie Meppel haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld. Opnieuw is Gert Stam unaniem gekozen als lijsttrekker. Hij woont in Meppel en werkt voor de gemeente Zwartewaterland als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Gert Stam vertegenwoordigt de ChristenUnie al twee raadsperioden in de gemeenteraad.

Nieuwkomer op de kandidatenlijst op plaats twee is Bert Kunnen, die sinds 2007 in Meppel woont. Hij is griffier van de gemeenteraad te Coevorden en heeft ruim 35 jaar ervaring in het openbaar bestuur. Bert Kunnen was eerder politiek actief voor de ChristenUnie in Zwolle, waar hij van 1994-1998 wethouder was.

Op plaats drie staat Ina Booij die de ChristenUnie al twee raadsperioden vertegenwoordigt in commissievergaderingen als duoraadslid, wat betekent dat zij geen gemeenteraadslid is, maar wel voluit meedoet aan de commissievergaderingen. Ina Booij doet in de raadscommissie alle sociale onderwerpen, zoals sociale zekerheid, jeugdzorg en de WMO.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie stelt kandidatenlijst vast'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.