Gert Stam lijsttrekker ChristenUnie

data_110x_110x165vrijdag 27 november 2009 10:59

In de algemene ledenvergadering van 25 november is de kieslijst van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010 unaniem vastgesteld.
Gert Stam zal de komende verkiezingen lijsttrekker zijn. Hij volgt hiermee Roel Veerman op.

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 is Gert Stam raadslid namens de ChristenUnie. Tweede man is Gerrit Meinen uit Nijeveen. Het behouden en mogelijk uitbreiden van de twee zetels tijdens de komende verkiezingen is de eerste doelstelling van de ChristenUnie.

Gert Stam over zijn nieuwe positie: “De ChristenUnie heeft een meerwaarde in de Meppeler politiek en kan veel betekenen voor de Meppeler samenleving. Respect en vertrouwen zijn twee belangrijke begrippen voor de ChristenUnie. Ik span mij de komende jaren graag in voor Meppel”.
Op de 3e plaats staat huidig duo-raadslid Ina Booij en op de 4e plaats Jantina Harink. De complete kieslijst met 27 namen is terug te vinden op de website.

Verkiezingsprogramma
Tijdens de algemene vergadering in het Greijdanus College hebben de leden het verkiezingsprogramma goedgekeurd. Het verkiezingsprogramma kent twee pijlers: de ChristenUnie vindt het belangrijk dat mensen tot hun recht komen in Meppel en Meppel mag gezien worden en sterker worden. De slogan van de ChristenUnie is: ChristenUnie weet (niet) van wijken! Stabiel en Betrokken. 

Begin december zal de definitieve versie van het verkiezingsprogramma gepresenteerd worden. Belangstellenden kunnen dit programma en de speerpunten bekijken op www.meppel.christenunie.nl

« Terug

Reacties op 'Gert Stam lijsttrekker ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.