Uw mening over: parkeren in Meppel

parkeerautomaatdinsdag 08 februari 2011 13:10

Ik maak u deelgenoot van mijn wederwaardigheden over het parkeren in Meppel. Mooie nieuwe parkeerpalen met een mogelijkheid voor het contant betalen of via de chipknip. Nu zou je de indruk kunnen krijgen dat Meppel echt met de tijd meegaat. Maar niets is minder waar.

De gleuf voor de chipknip zit bij de oudere palen dicht en bij de nieuwe is er vaak een storing en als de palen gereset worden kun je de chipknip niet gebruiken. Bij navraag blijkt dat de parkeerder gewoon met contant geld moet betalen. Want de Europese Unie heeft in haar wijsheid besloten dat overal met gelijke munt betaalt moet worden!
En als je dan geen contant geld bij je hebt? Nou dan ga je gewoon naar de bank geld pinnen en dan naar de bakker voor een broodje. Kijk dan heb je contant geld om te kunnen betalen. Maar als dan ook niet met contant geld betaalt kan worden? Dan is de oplossing van een ambtenaar: “Ga je gewoon ergens anders parkeren waar wel een werkende paal is! En als je dat niet doet loop je het risico om een boete te ontvangen.

En pas goed op waar je parkeert. Want je moet misschien niet bij de dichtstbijzijnde parkeerpaal een bonnetje halen want die kan wel eens voor een ander gedeelte kaartjes uitgeven dan waar jij één voor moet hebben. En ook dan geldt. Een boete!!!

Heeft u ook zoiets meegemaakt met het nieuwe parkeerbeleid in Meppel?

KLIK HIER om uw ervaringen te delen over het parkeren in Meppel.

« Terug

Reacties op 'Uw mening over: parkeren in Meppel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.