Campagne Nieuws

dinsdag 28 februari 2006 00:00

7 maart nadert met rasse schreden. We hebben nog ruim 4 weken te gaan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het campagneteam begint nu echt op stoom te raken.

De afgelopen maanden konden we nog rustig aan doen en allerlei activiteiten bedenken, maar vanaf januari zit de druk er enorm op. Allerlei zaken en activiteiten die we de afgelopen maanden hebben bedacht en ontwikkeld moeten nu uitgevoerd worden.
 
Politieke avond
De politieke avond van 16 januari jl. was de aftrap voor de verkiezingen van 7 maart.
Met de organisatie van de politieke avond voelden we voor het eerst de druk om te presteren. Verschillende werkzaamheden passeerden de revú zoals organiseren, uitnodigingen verzorgen, advertenties plaatsen in de kranten en afspraken maken met de pers e.d. Gelukkig was het allemaal de moeite waard en kunnen we tevreden terug kijken op een geslaagde avond.
 
Campagneplan
De afgelopen maanden hebben we samen met de fractie en bestuur nagedacht over hoe wij de campagne vorm willen geven. Er is een campagneplan geschreven waarin we onze doelen als ChristenUnie hebben geformuleerd. Op het moment zijn wij druk bezig met de praktische invulling van het plan. Denk daarbij aan het bestellen van campagneartikelen, het samenstellen van een folder, het schrijven van persberichten, bijhouden van de website. Oftewel ChristenUnie Meppel duidelijk neerzetten in aanloop naar de verkiezingen.
 
Activiteiten
Het verkiezingsprogramma is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de campagne. Het heeft heel wat tijd en moeite gekost om één en ander helder op papier te krijgen, maar uiteindelijk is er een doortimmerd verkiezingsprogramma samengesteld waar we best trots op zijn.
In de tussentijd komen de verkiezingsposters binnen. Deze zijn de afgelopen dagen opgeplakt. De kleinere formaten worden aan de leden van de ChristenUnie uitgedeeld. We hopen dat iedereen Roel achter het raam wil hangen, zodat we kunnen laten zien dat we een grote achterban hebben.
Ook zorgt het campagneteam ervoor dat de internetsite van de ChristenUnie zo veel mogelijk wordt bijgewerkt met het laatste nieuws rondom de verkiezingen. Neemt u eens een kijkje op www.meppel.christenunie.nl.
 
Wat staat er nog op het programma?
De ChristenUnie zal op verschillende bijeenkomsten aanwezig zijn:
  • Op woensdag 8 februari zijn we aanwezig op de verkiezingsbijeenkomst te Nijeveen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de dorpsvereniging van Nijeveen met medewerking van alle lijsttrekkers. Vanaf 20.00 uur in dorpshuis 'De Schalle' in Nijeveen.
  • 28 februari vindt er een debatavond plaats georganiseerd voor alle lijstrekkers door omroep Meppen en de Meppeler Courant in Cafe Nijmeijer te Meppel.
  • Tot aan de verkiezingen verschillende interviews en vraaggesprekken met onze lijstrekker Roel Veerman.
  • 4 maart Slotdebat met alle lijstrekkers
  • 7 maart Verkiezingsavond in het gemeentehuis
Folderen in de Hoofdstraat
We zullen de komende weken regelmatig te zien zijn in de hoofdstraat en op kerkplein waar fractieleden folders uitdelen van de ChristenUnie en mensen proberen te overtuigen.
 
In de Media
We zullen tot aan de verkiezingen regelmatig te zien te horen zijn in de lokale media door middel van advertenties in de Meppeler Courant, de Staphorster en de Nieuwe Meppeler.
Er wordt binnenkort een promotiefilmpje opgenomen voor omroep Meppel daarnaast hopen we regelmatig te kunnen adverteren op de kabelkrant en zijn we te horen op de lokale radio
 
Internet
De website van ChristenUnie Meppel wordt iedere dag bijgehouden en geüpdate. Alle informatie van de ChristenUnie verschijnt op deze site.
 
Kortom tot 7 maart is er voor het campagneteam genoeg werk aan de winkel. Nieuwe ontwikkelingen kunt lezen in de volgende nieuwsbrief.
 

« Terug

Reacties op 'Campagne Nieuws'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.