Persbericht Christenunie blij met maatregelen bij Plataan.

logo christenunie meppelzaterdag 03 januari 2015 20:42

Bij de Plataan aan de Vledderstraat worden maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te vergroten. De weg wordt versmald, er komt een plateau en een zogeheten kiss&ride-parkeerstrook. Dit meldt het college van burgemeester en wethouders naar aanleiding vragen van Bert Kunnen van de Christenunie.

Kunnen is blij met de aangekondigde maatregelen. “Schoolsituaties kennen qua veiligheid vaker een kwetsbare omgeving, maar ik ben geschrokken van wat hier allemaal gebeurt, vooral bij het uitgaan van de school. Het gaat hier wel om heel kwetsbare verkeersdeelnemers en daar kunnen we niet zuinig genoeg op zijn”, stelt de fractievoorzitter van de ChristenUnie. Hij betreurt het dat niet meteen bij de opening van de school afdoende maatregelen zijn genomen. Maar Kunnen begrijpt ook wel dat de raad pas dit voorjaar een besluit nam over verplaatsing van de Mgr. Niermanschool. Hij ziet de situatie nu met vertrouwen tegemoet. De start van de uitvoering staat gepland voor april/mei 2015.

« Terug

Reacties op 'Persbericht Christenunie blij met maatregelen bij Plataan.'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 05:08
Deze tour in Replica Horloges het is mediterraan werd gekenmerkt door vele momenten van uitzondering, met inbegrip Imitatie Horloges van de eerste vluchten van de Breitling Jet Team boven de Akropolis van iwc replica Athene Griekenland, van de Gouden Hoorn in Istanbul Turkije, de schitterende Cedar bossen van Libanon en het strand van Tel Aviv in Israel. De piloten hadden ook de unieke mogelijkheid om te evolueren van meer dan driehonderd meter onder het waterniveau van de zee boven de dode zee.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.