Meppel alert

1856570217_1999998175_brandvrijdag 25 januari 2008 15:50

Na de recente branden bij enkele scholen in Meppel, is de waakzaamheid van politie en de bevolking in Meppel toegenomen. Het Dagblad van het Noorden wist al te melden dat ook ouders worden ingeschakeld bij de beveiliging van schoolgebouwen.

Wij kunnen uit eigen ervaring melden dat die berichten op waarheid berusten. Zowel Gert als ik hebben inmiddels onze eerste ervaring daarmee opgedaan. Leuk om te melden is dat we, doordat een andere ouder met Gert had geruild, zelfs tijdens dezelfde nacht actief waren. Het was meteen een mooie gelegenheid om nog wat politieke actualiteiten door te nemen.
Verder werden we tijdens die nachtelijke aanwezigheid in school even bijgepraat over de laatste nieuwtjes door enkele agenten die op hun ronde ook onze school aandeden.

Het is goed om te merken dat er veerkracht zit in de Meppeler samenleving. Dat blijkt niet alleen uit de gezamenlijke inspanning in de sfeer van de bewaking van scholen. We zien dat ook in de manier waarop de kinderopvang en de leerlingen van de Anne Frankschool tijdelijk onderdak hebben gevonden.

Roel Veerman

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht