Gert Stam (CU) steekt eerste spa voor tunnel Ezinge

Spa in de grond 1vrijdag 14 maart 2014 22:00

Vrijdag 14 maart stak Gert Stam, lijsttrekker van de ChristenUnie, de eerste spa in de grond voor de aanleg van de fietstunnel naar Ezinge. De partij wil hiermee het belang van de tunnel benadrukken voor de scholieren die straks met grote aantallen naar de scholencampus in Ezinge gaan.

De ChristenUnie is steeds groot voorstander van het project geweest. “Het was destijds een gemiste kans toen andere partijen het besluit hierover uitstelden. “Onverantwoord, zo blijkt nu”, vindt Stam. De geldpostjes die er waren zijn nu minder gevuld en dus zitten we op de blaren”. De partij vind het niet verantwoord dat de scholieren door de spoortunnel gaan en dus zullen er volgens Stam tijdelijke maatregelen nodig zijn om die grote groepen scholieren te begeleiden. Onlangs stelde hij hierover vragen aan het Meppeler college van burgemeester en wethouders.

De CU-voorman stak samen met zijn campagneteam symbolisch de spa in de grond “Wat mij betreft mogen de shovels vandaag de klus nog afmaken “, stelde een hoopvolle Stam.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht