Politieke Avond met Tweede Kamerlid Cynthia Ortega

Cyntiavrijdag 05 februari 2010 22:43

De fractie van ChristenUnie Meppel ontvangt Cynthia Ortega in Meppel. Donderdag 11 februari gaat de fractie en Cynthia Ortega op werkbezoek bij Stichting De Stouwe. Tijdens dat bezoek wordt onder meer ingegaan op het kwaliteitssysteem Prezo, zorg in de wijk en het nieuwe project in de Remonstrantse Kerk.
Aansluitend wordt er voor het diner gezorgd wat klaarstaat in de Poele. De fractie zal met enkele nieuwe Nederlanders een integratiediner gebruiken.

Integratie is een onderwerp wat Cynthia aan het hart gaat, ze wil graag met Meppelers in gesprek om te horen hoe de integratie in onze gemeente verloopt.

’s Avonds vanaf 20.00 uur is er een politieke avond voor alle Meppelers in zaal TRIAS aan de Groenmarkt. Tijdens deze bijeenkomst staan de volgende onderwerpen centraal:

•    Wijkgericht werken
•    Integratie
•    Armoedebeleid
•    Duurzaamheid

Rinus Scholtus is deze avond discussieleider, de tafelgasten zijn: Gert Stam, Gerrit Meinen en Netty van Dijk namens ChristenUnie Meppel, Cynthia Ortega namens 2e kamer ChristenUnie, Hendrikus Loof namens Woonconcept en Mustapha el Barbari namens de politie en de Marokkaanse Gemeenschap.
Het beloofd een boeiende en afwisselende avond te worden en de inwoners van Meppel worden van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

 

KLIK hier voor het programma

« Terug

Reacties op 'Politieke Avond met Tweede Kamerlid Cynthia Ortega'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.